Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2020

За торгівлю контрафактним спиртним лучанка постане перед судом

Прокуратура Волинської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про незаконні оборудки з контрафактними алкогольними напоями, вчинені раніше судимою 55-річною мешканкою Луцька.

Відбувши 9 років за ґратами за скоєні у складі організованої групи наркозлочини, жінка продовжила заробляти на життя в незаконний спосіб.

Із січня по вересень 2019 року вона придбавала, зберігала і збувала спирт та алкогольні напої, які не відповідали вимогам державних стандартів.

При цьому пляшки із контрафактною горілкою були марковані етикетками відомих виробників різних торгових марок і на них були наклеєні підроблені марки акцизного податку.

Під час огляду помешкання жінки правоохоронці вилучили ємності зі спиртом, обладнання для розливу алкоголю у пляшки та гроші, одержані від незаконної діяльності.

Тепер її обвинувачують у придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті незаконно виготовлених підакцизних товарів, а також у придбанні, зберіганні з метою використання при продажу товарів та збуті підроблених марок акцизного податку.

Далі – слово за судом.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання до 7 років позбавлення волі.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1705