Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2020

На прийом до прокурора області у Маневичах прийшли громадяни, не задоволені роботою поліції

 

На прийом до прокурора області Тараса Безрукого, який відбувався сьогодні у приміщенні Маневицької місцевої прокуратури, звернулося четверо громадян.

Їхні звернення стосувалися питань бездіяльності слідчих поліції та неналежного стану розслідування кримінальних проваджень.

"Люди ідуть у прокуратуру із тим, що наболіло, - зауважує прокурор області. - І я знаю, що проблеми із дотриманням конституційних прав громадян чи забезпеченням розумних строків досудового розслідування органами поліції є. Запевняю, увагу до цього буде посилено, прокурори засобами нагляду забезпечуватимуть швидке, повне та неупереджене досудове розслідування кримінальних проваджень".

Уважно вислухавши усіх відвідувачів, прокурор Волині прийняв у них заяви й скарги, які будуть ретельно вивчені задля ухвалення за результатами їх розгляду законних і обґрунтованих рішень.

Відповідь усім волинянам, які звернулися на прийом, буде надано у встановлений законом термін.

 

Довідково: згідно із затвердженим графіком, прокурор Волинської області здійснює прийом громадян у другий та четвертий четвер кожного місяця із 10.00 до 13.00. год.

Про виїзні прийоми громадян за місцем їх роботи та проживання заздалегідь повідомляється на офіційному сайті прокуратури, на каналі прокуратури в Telegram t.me/prokuraturaVolyn, на офіційній сторінці прокуратури у соціальній мережі Facebook www.facebook.com/ProsecutorVolynRegion/ , а також у засобах масової інформації.

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 2202