Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2020

Правоохоронці з'ясують, скільки бюджетних коштів розтратили на ремонті доріг у Володимир-Волинському районі. ФОТО

 

Володимир-Волинська місцева прокуратура зареєструвала кримінальне провадження про розтрату бюджетних коштів і зловживання, вчинені посадовцями Департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації, службовцями органів місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання у ході здійснення у 2019 році ремонту доріг місцевого значення у Володимир-Волинському районі.

Вартість робіт перевищувала 37 млн. грн.

Поте якість доріг не витримує жодної критики – дорожнє полотно почало псуватися одразу після ремонту, викликаючи нарікання мешканців навколишніх сіл. Крім того з'ясувалося, що роботи не виконані в повному обсязі, хоча кошти за них були сплачені.

У ході проведення огляду доріг та перевірки документації встановлено невідповідність якості виконаних робіт, а також розбіжності в об’ємах виконаних робіт з об’ємами, зазначеними у довідці про вартість будівельних робіт та витрат, і акті приймання виконаних робіт.

Відомості про внесення недостовірної інформації до офіційних документів задля розтрати бюджетних коштів внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Володимир-Волинська місцева прокуратури.

Триває досудове розслідування, яке має на меті з'ясувати, хто причетний до вчинення цих незаконних дій та скільки бюджетних коштів розтратили учасники оборудки.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1553