Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2020

Прокурор області Тарас Безрукий на прийомі громадян у Ковелі: " Я хочу, щоб усі волиняни відчували - прокуратура працює для держави і її громадян!"

У вівторок, 04 лютого 2020 року, прокурор Волинської області Тарас Безрукий приймав громадян у Ковельській місцевій прокуратурі.

На прийом зі своїми проблемами й скаргами звернулося 10 волинян. Були серед звернень і колективні.

Люди скаржилися на протиправні дії працівників поліції, на тривале невиконання рішення суду про поновлення на роботі. Депутат місцевої ради звернувся з питань перешкоджання йому у здійсненні повноважень.

 "Громадяни ідуть до прокурора зі скаргами на порушення законодавства у різних сферах. Скаржаться на дії посадовців, правоохоронців, інших громадян, - зауважує прокурор Волині. – Нерідко саме від мешканців міста чи села, де відбувається прийом, ми дізнаємося про порушення закону,  які діються на конкретній території. У кожному зверненні ми докладно вивчаємо ситуацію, у разі виявлення порушень вживаємо заходів реагування, відновлюємо порушені права. Я хочу, щоб усі волиняни відчували – прокуратура працює для держави і її громадян".

Задля ретельного вивчення та прийняття законних і обґрунтованих рішень, прокурор області прийняв усі заяви і скарги, а в окремих випадках надав громадянам роз’яснення вимог чинного законодавства.

Відповідь усім заявникам буде надано у встановлений законом термін.

Наступного разу прокурор Волині прийматиме громадян у четвер, 6 лютого 2020 року, із 10.00 до 13.00 у приміщенні Маневицької місцевої прокуратури за адресою: смт. Маневичі, вул. С.Наливайка, 2.

У подальшому про дати і місця виїзного прийому керівництва прокуратури Волинської області повідомлятиметься заздалегідь на офіційному сайті прокуратури області та в засобах масової інформації.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1543