Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

Працівницю митниці на Волині обвинувачують в одержанні неправомірної вигоди

Прокуратура Волинської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, кримінальному провадженні про одержання неправомірної вигоди головним державним інспектором відділу митного оформлення № 4 митного поста «Володимир-Волинський» Волинської митниці ДФС.

Посадовиця 25 липня 2019 року одержала від громадянина 1 000 гривень за безперешкодне проходження ним митних формальностей та нестворення штучних перешкод під час ввезення автомобілем на територію України пасажирів та товарів.

Викрито її за оперативного супроводу працівників Управління Служби безпеки України у Волинській області.

Працівницю митниці, яка щиро розкаялася у скоєному, обвинувачують у вчиненні цього злочину й невдовзі вона постане перед судом, який визначить їй міру покарання.

До слова, санкцією ч. 1 ст. 368 КК України за одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення дій з використанням службового становища передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 2115