Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

На Волині припинено діяльність двох підпільних цехів із виробництва алкоголю. ФОТО

Упродовж 28-29 січня 2020 року прокуратурою Волинської області спільно  зі співробітниками Головного управління ДФС в області, в рамках розслідування кримінальних проваджень проведено санкціоновані судом слідчі дії у двох домоволодіннях – у місті Луцьку та в передмісті обласного центру Волині.

 У підпільному цеху в передмісті вилучено з незаконного обігу 557 літрів спирту вартістю понад 130 тис. грн.

У Луцьку ж, у цеху, де виготовляли й розливали контрафактний алкоголь, видаючи його за  елітні напої відомих брендів на кшталт «FINLANDIA», вилучено близько 350 літрів готової алкогольної продукції, сировини для її виготовлення, а також обладнання для здійснення незаконної діяльності.

Зауважимо, що упродовж січня 2020 року на Волині, протидіючи незаконному обігу підакцизних товарів в області, прокурори спільно із податковою міліцією припинили роботу 2 цехів із виробництва контрафактного алкоголю та 7 незаконно встановлених автозаправних станцій. Дві АЗС демонтовано.

Із незаконного обігу вилучено товари підакцизної групи вартістю  5 млн. 750 тис. грн.

Окрім того, у рамках робочих груп, спільно з підрозділами Головного управління ДФС в області, Волинської митниці та Державної прикордонної служби припинено 11 спроб незаконного переміщення цигарок через Державний кордон України, з незаконного обігу вилучено 66098 пачок тютюнових виробів вартістю 3 млн 353 тис. грн.

Робота із протидії незаконному обігу підакцизних товарів в області триває.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1502