Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2020

На Волині вилучено контрафактного алкоголю та тютюну на суму понад 1,3 млн грн. ФОТО

          За процесуального керівництва прокуратури Волинської області працівниками Головного управління Державної фіскальної служби в області викрито у Луцьку незаконне масове виробництво алкогольних напоїв, а також припинено збут незаконно ввезених на територію України тютюнових виробів.
          У ході огляду приміщення цеху в межах кримінального провадження, розпочатого за фактами незаконного виготовлення, зберігання, транспортування з метою збуту і збуту підакцизних товарів та незаконних дій з марками акцизного податку, загалом вилучено понад 600 літрів підготовлених до розливу спиртових сумішей, 52 ящики горілки різних найменувань з акцизними марками, які відрізняються від тих, що перебувають в законному обігу, обладнання для виготовлення і розливу алкоголю і 300 кілограмів контрафактного тютюну для куріння кальяну.
           Вартість вилученого становить понад 1 млн 300 тис грн.
           Триває досудове розслідування. Вирішується питання про накладення арешту на вилучені товари.
           Вживаються заходи задля  встановлення осіб, причетних до незаконного промислу, та притягнення їх до передбаченої законом відповідальності.
           Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до 7 років.


Прес-служба прокуратури  області

кількість переглядів: 1623