Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2019

Повідомлено про підозру лучанину, який вчинив смертельну ДТП на вулиці Карпенка-Карого в обласному центрі Волині

За процесуального керівництва прокуратури Волинської області слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції в області 33-річному лучанину повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої.
Подія сколихнула обласний центр Волині.
Майже опівночі 07 грудня 2019 року нетверезий чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля марки «BMW 528І», рухався вулицею Карпенка-Карого в напрямку вулиці Дубнівської із шаленою швидкістю й здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу.
Потерпіла загинула на місці пригоди.   
Автомобіль же, водій якого, створюючи численні аварійні ситуації під час погоні, намагався утекти із місця ДТП, затримала патрульна поліція коло села Піддубці Луцького району.
Водія затримано в порядку ст.. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Довідково: Згідно санкції ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України  порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого, -
караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Пресслужба прокуратури області

кількість переглядів: 1322