Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2019

Покарали волинянина, який намагався підкупити поліцейських

Ківерцівський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором Рожищенського відділу Маневицької місцевої прокуратури та 24-річним волинянином, обвинуваченим у  пропозиції та наданні неправомірної вигоди працівникам поліції.

Удень 23 жовтня 2019 року нетверезий молодик, перебуваючи за кермом мотоцикла, вчинив у селі Уляники Рожищенського району ДТП.

Згодом він намагався за 135 доларів США залагодити з поліцейськими Рожищенського відділення поліції, які прибули на місце пригоди, питання щодо не притягнення до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, порушення правил дорожнього руху, що спричинили пошкодження транспортного засобу, а також за залишення місця дорожньо-транспортної пригоди.

            Водій визнав свою винуватість у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовим особам (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 369 КК України) і суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Кошти, передані ним як неправомірна вигода правоохоронцям, конфісковано. 

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1763