Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2019

На Маневиччині з нелегальної пилорами вилучили понад 185 м. куб. незаконної лісопродукції. ФОТО

        За процесуального керівництва Маневицької місцевої прокуратури працівниками Маневицького відділу поліції в рамках досудового розслідування кримінального провадження про незаконну порубку лісу у суботу, 30 листопада 2019 року, проведено санкціонований судом обшук в обійсті в одному із сіл району.

        Удень 27 листопада 2019 року правоохоронці неподалік цього села зупинили вантажний автомобіль, який перевозив лісопродукцію без відповідних дозвільних документів. Автомобіль та деревину вилучили.

З'ясувалося, що придбана вона була на нелегальній пилорамі у 43-річного волинянина.

Навідавшись туди із обшуком, поліцейські вилучили понад 185 м. куб. лісопродукції, походження якої чоловік не зміг засвідчити жодними документами, проте зберігав її та збував.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Правоохоронці вживають заходів задля встановлення усіх осіб, причетних до незаконного бізнесу, та притягнення їх до передбаченої законом відповідальності.

Довідково: санкцією ч.1 ст. 246 КК України за незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу, що заподіяли істотну шкоду, передбачено покарання до трьох років позбавлення волі.

 

 Пресслужба прокуратури області

кількість переглядів: 1517