Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2019

Заступник Генерального прокурора – Головний військовий прокурор Віктор Чумак представив колективу прокуратури Волинської області нового керівника (ФОТО)

У вівторок, 26  листопада 2019 року, заступник Генерального прокурора –  Головний військовий прокурор Віктор Чумак представив колективу прокуратури Волинської області  нового керівника – Тараса Безрукого.

 «Якщо людина професійна і доброчесна – вона працюватиме в новій прокуратурі. Самої лиш професійності недостатньо. Прокуратура має працювати ефективно, не заради паличкових показників, а заради громадян. Довіра людей – ось головний критерій ефективності роботи", - поділився своїм баченням Віктор Чумак, представляючи нового обласного керівника.

У свою чергу Тарас Безрукий подякував за довіру та запевнив, що разом із колективом, на підтримку якого сподівається, докладатиме максимум зусиль задля забезпечення такої роботи прокуратури, яка матиме повагу та довіру громадян.

Довідково:  Тарас Безрукий народився 06 березня 1982 року у Львові.

Вищу освіту здобув у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого у Харкові.

В органах прокуратури - з 2004 року. За цей час обіймав різні, в тому числі керівні посади в органах прокуратури Івано-Франківської, Волинської області та у Генеральній прокуратурі України.

До призначення на посаду прокурора Волинської області працював заступником начальником управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 2532