Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2019

За вчинення розбою волинянин втрапив за ґрати на понад 7 років

Прокурори Луцької місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про розбій, вчинений 25-річним мешканцем села Брище Луцького району.

Зранку 8 березня 2016 року молодик разом із 29-річним раніше судимим спільником на території товариства з додатковою відповідальністю "Луцькпластмас" напали на логіста однієї з фірм, які знаходяться в приміщенні підприємства, завдали йому ударів дерев'яною палицею та заволоділи пакетом, у якому було понад 33 тис. грн.

Затримали чоловіка, на відміну від його спільника (який уже відбуває за цей злочин покарання у виді 8 років та шести місяців позбавлення волі) не одразу. Кілька місяців він перебував у розшуку.

Попри те, що вини своєї у скоєному молодик не визнавав, її було беззаперечно доведено зібраними у ході розслідування доказами.

Луцький міськрайонний суд визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 187 КК України, та призначив йому покарання у виді 7 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Пресслужба прокуратури області

кількість переглядів: 1547