Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2019

У Нововолинську судитимуть рідних братів-грабіжників

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення низки злочинів 36-річним та 37-річним мешканцями шахтарського міста.
Обидва – раніше судимі за крадіжки, старший – лише наприкінці червня цього року повернувся з місць позбавлення волі. Окрім того, до суду скеровано обвинувальні акти у кримінальних провадженнях про вчинення ними інших злочинів проти власності (щодо молодшого – два, щодо старшого – один).
Увечері 04 липня старший з братів завдав легких тілесних ушкоджень знайомому.
Зранку 10 серпня брати на території ринку в Нововолинську намагалися поцупити гроші з гаманця, який лежав на прилавку торгового контейнера. Поки молодший відволікав увагу свідків, старший викрав кілька купюр у різній валюті, завдавши власнику гаманця майнової шкоди на понад 14 тис. грн.
Проте їхні злочинні дій були викриті – і зловмисникам довелося втікати.
Удень 21 серпня брати украли 3800 грн з шухляди прилавку одного з магазинів шахтарського міста.
За тиждень по тому – пограбували інший магазин. Заволодівши майже 4 тис. грн, були викриті продавчинею й, утікаючи, кілька разів ударили її.
У вересні старший з братів викрав з одного магазину понад 3000 грн, а з іншого – кросівки. До ще однієї крадіжки взуття він залучив свою 21-річну знайому, проте її на місці злочину з двома поцупленими парами бутсів затримали працівники поліції. Сам же зловмисник утік.
Затриманих згодом братів, а також їхню спільницю обвинувачують у вчиненні цих всіх злочинів.
Подальшу їхню долю вирішуватиме суд.

Пресслужба прокуратури області

кількість переглядів: 2022