Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2019

Взято під варту двічі судимого 16-річного лучанина, який знову вчиняв злочини

За наполегливої позиції прокурорів Луцької місцевої прокуратури суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою 16-річному мешканцю обласного центру Волині, котрий, попри юний вік, був уже двічі судимий за корисливі злочини – розбій та крадіжки із проникненням у приміщення.

Окрім того, ще два обвинувальні акти про вчинення ним крадіжок перебувають на розгляді суду.

Не зробивши жодних висновків, під час іспитового строку юнак знову скоїв злочини.

24 вересня 2019 року він проник у господарське приміщення будинку на вулиці Героїв УПА у Луцьку та викрав звідти велосипед вартістю 1700 грн., а з квартири в будинку на цій же вулиці – різний дріб’язок (пауербанк, фітнес-годинник, USB-шнури) вартістю 670 грн.

Господарі помешкання прокинулися від того, що хтось увімкнув світло в оселі, проте злодія вже не застали. Його затримали правоохоронці невдовзі після вчинення крадіжки.

Юнаку повідомлено про підозру у вчиненні крадіжок із проникненням у житло та інше приміщення (кримінальні правопорушення, передбачені ч.3 ст. 185 КК України) й наступних 60 днів він перебуватиме під вартою.

Триває досудове розслідування, у ході якого перевіряють також інформацію щодо причетності зловмисника до інших таких злочинів.

 

Пресслужба прокуратури області

кількість переглядів: 1558