Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2019

Перед судом постануть хулігани, які розгромили кафе в Олиці та побили його відвідувачів

Ківерцівський відділ Маневицької місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення двома мешканцями селища Цумань хуліганства із застосуванням заздалегідь заготовлених предметів для нанесення тілесних ушкоджень

22-річний двічі раніше судимий уже (в тому числі за хуліганство) молодик та його 20-річний не судимий досі приятель пізно ввечері 13 квітня 2019 року навідалися у кафе "Олика", тримаючи під одягом гумові шланги та ремінь від двигуна автомобіля.

Увійшовши у заклад, вони накинулися на двох його відвідувачів та побили їх шлангами й ременем. У ході бійки молодший із нападників до того ж вкусив одного з потерпілих за вухо.

Постраждало від дій зловмисників і приміщення – власнику кафе діями хуліганів завдано майнової шкоди на понад 19 тис. грн.

Невдовзі молодики, яких обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України, постануть перед судом.

Зауважимо, що за такий злочин Кримінальним кодексом України передбачено покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

 

Пресслужба прокуратури області

кількість переглядів: 1640