Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2019

Двох мешканців Луцька підозрюють у наркозлочинах

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальних провадженнях про вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, 57-річною лучанкою та 33-річним мешканцем обласного центру.

Жінка, яка працює молодшою медсестрою в одному з лікувальних закладів Луцька, упродовж червня-вересня 2019 року двічі збувала громадину канабіс.

Цей же особливо небезпечний наркотичний засіб виявили та вилучили в неї за місцем проживання правоохоронці у ході проведення обшуку в оселі 24 вересня цього року.

Чоловік же у серпні-вересні 2019 року двічі збував охочим незаконно придбані ним таблетки з вмістом наркотичного засобу – метадону – і був затриманий на місці злочину також 24 вересня.

Обом їм повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті цих наркотичних засобів (кримінальні правопорушення, передбачені ст. 307 КК України).

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Пресслужба прокуратури області

кількість переглядів: 1908