Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2019

На Волині за одержання неправомірної вигоди та використання підроблених документів судитимуть прикордонницю

 

Прокуратурою Волинської області скеровано до суду угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та інспектором прикордонної служби  відділу прикордонної служби «Піща», яка 03 червня 2019 року за неправомірну вигоду в сумі 100 доларів США безперешкодно пропустила  через державний кордон України з Республіки Білорусь в пункті пропуску «Пулемець» Волинської митниці ДФС громадянку Російської Федерації, котра при собі не мала  достатнього фінансового забезпечення та не могла підтвердити мету в’їзду в Україну.

Окрім того, із травня по 19 серпня 2019 року прикордонниця постійно використовувала на підставі придбаних нею підроблених технічних паспортів та номерних знаків належні їй  два легкових автомобіля, котрі не були зареєстровані в законному порядку та на які уповноваженими органами  не видавались свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу офіційного зразка.

Інспектор прикордонної служби визнала себе винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 368 та ч. 4 ст. 358 КК України.

Покарання їй визначить суд.

 

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 2896