Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2019

За втручання прокуратури на Волині підприємство сплатить майже 450 тис. грн. штрафу та пені за несвоєчасну поставку шкільних автобусів

Рішенням господарського суду Волинської області задоволено позов заступника прокурора області в інтересах держави в особі управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації про стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю "БАС МОТОР" майже 450 тис. грн. пені  та штрафу у зв'язку із несвоєчасною поставкою шкільних автобусів.
Вивчивши інформацію управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації, прокурори з'ясували, що 06 липня 2018 року за результатами відкритих торгів на закупівлю шкільних автобусів за бюджетні кошти між управління освіти науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації та підприємством було укладено договір на закупівлю шкільних автобусів, які мали бути поставлені до 28 вересня 2018 року.
Проте товариство порушило строки поставки: шість шкільних автобусів поставлені із затримкою на 10 днів, а три автобуси – із затримкою на 72 дні.
Відтак, за втручання прокуратури, суд постановив стягнути з підприємства на користь управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації майже 450 тис. грн. штрафу та пені.

Пресслужба прокуратури області

кількість переглядів: 1622