Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2019

Громадянина, який, перебуваючи під домашнім арештом, вчиняв нові злочини, взяли під варту

За наполегливої позиції прокурорів Луцької місцевої прокуратури, які здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення 24-річним мешканцем міста Ківерці грабежу та заподіяння ним працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень, Луцький міськрайонний суд обрав чоловікові запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Уночі 20 липня 2019 року молодик поблизу одного з магазинів на проспекті Соборності в обласному центрі Волині ударами кулаків звалив з ніг перехожого та відібрав мобільний телефон, завдавши потерпілому матеріальних збитків на суму понад 9 тис грн.

За кілька днів зловмисник, перебуваючи у Луцькому відділі поліції, ударив кулаком у голову правоохоронця.

Молодику повідомлено про підозру у вчиненні грабежу та умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 186 та ч.2 ст. 345 КК України).

Зауважимо, що ще два обвинувальні акти у кримінальних провадженнях про вчинення ним крадіжок та грабежів перебувають на розгляді в суді.

Нові злочини молодик вчинив, будучи під цілодобовим домашнім арештом та порушуючи умови обраного запобіжного заходу, тепер же він перебуватиме під вартою.

 

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1601