Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2019

Прокурори домагатимуться взяття під варту лучанина, який вдарив громадянина ножем у живіт

Прокурори Луцької місцевої прокуратури оскаржать рішення Луцького міськрайонного суду про обрання 44-річному лучанину, підозрюваному у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень 33-річному громадянину, запобіжного заходу у виді домашнього арешту.

Удень 3 серпня 2019 року поблизу будинку на вулиці Коцюбинського в обласному центрі Волині нетверезий раніше неодноразово судимий зловмисник під час сварки вдарив потерпілого в живіт кухонним ножем.

Того ж дня його затримали правоохоронці.

Чоловікові повідомлено про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 121 КК України).

Луцький міськрайонний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді домашнього арешту, проте прокурори, оскарживши це рішення в апеляційному порядку, наполягатимуть на взятті його під варту.

Зауважимо, що згідно із санкцією ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України, умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

 

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1414