Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.07.2019

Підозрюваний у грабежі 21-річний волинянин перебуватиме під вартою

За наполегливої позиції прокурорів Луцької місцевої прокуратури, які здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення 21-річним мешканцем села Переспа Рожищенського району грабежу, Луцький міськрайонний суд обрав молодику запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Увечері 18 липня 2019 року неодноразово судимий до того чоловік відкрито викрав з кишені громадянина, який сидів на лавці на зупинці громадського транспорту на вулиці Конякіна в Луцьку, 910 грн. Завдяки скоординованим діям правоохоронців його затримали того ж вечора.

Злочин цей чоловік вчинив під час випробувального терміну, встановленого судом при призначенні у червні 2018 року покарання за вчинений грабіж.

Йому повідомлено про підозру у грабежі, вчиненому повторно (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 186 КК України) й найближчих 60 днів він перебуватиме під вартою.

Наполягають прокурори і на взятті під варту 23-річного раніше судимого лучанина, який уночі 21 липня 2019 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вирвав із рук неповнолітнього 209 грн та втік, проте невдовзі був затриманий правоохоронцями.

Молодику теж повідомлено про підозру у вчиненні грабежу.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1483