Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2019

Закінчено досудове розслідування у справі про вимагання та отримання керівником вищого навчального закладу неправомірної вигоди

    Під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Волинській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні про обвинувачення керівника одного із обласних державних вищих навчальних закладів у вимаганні й одержанні неправомірної вигоди, які вчинені з використанням наданої йому влади та службового становища (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1, 3 ст. 368 КК України).
    У 20 відсотків від щомісячного виторгу посадовець оцінив свій дозвіл на  безперешкодне встановлення та функціонування за відсутності відповідних договорів кавового апарата у приміщенні вищезгаданого державного навчального закладу. Своїми діями директор дав зрозуміти підприємцю, що іншим шляхом він не розмістить кавовий апарат, тому той погодився на таку вимогу. Всього цей керівник отримав неправомірну вимогу трьома траншами на загальну суму 9 тис. грн.
    Обвинувальний акт у зазначеному кримінальному провадженні прокурором прокуратури області скеровано до суду.


    Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2340