Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2019

Кримінальні провадження щодо поширення на території міста та навколишніх сіл забруднюючих речовин перебувають під особливим контролем у місцевій прокуратурі

    Після внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 239, ч.1 ст. 241 КК України, кримінальні провадження щодо забруднення атмосферного повітря та земель перебувають під прискіпливою увагою та особливим контролем Луцької місцевої прокуратури.
    Досудове розслідування здійснюється слідчими Луцького відділу поліції Головного управління поліції у Волинській області, результати розслідування постійно заслуховуються на оперативних нарадах у місцевій прокуратурі.
    До проведення слідчих дій залучені спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області, Державної екологічної інспекції у Волинській області. Вжиті заходи до витребування усієї необхідної інформації з метою призначення відповідних експертиз щодо наявності екологічної шкоди та джерел її походження.
    Крім того, задля узгодженості дій правоохоронних та контролюючих органів у Луцькій місцевій прокуратурі проведена оперативна нарада, за результатами якої визначені основні шляхи отримання доказової інформації та встановлення безпосередніх джерел викиду забруднюючих речовин.


    Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1928