Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2019

Прокуратура буде з’ясовувати причини поширення на території міста та навколишніх сіл забруднюючих речовин

    Реагуючи на численні повідомлення у засобах масової інформації та соціальних мережах про поширення на території міста та наближених сіл забруднюючих речовин, Луцькою місцевою прокуратурою та Луцьким відділом поліції розпочаті кримінальні провадження щодо забруднення природних властивостей атмосферного повітря та земель. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 239, ч.1 ст. 241 КК України.     
    Досудове розслідування проводиться слідчими Луцького ВП ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва прокурорів Луцької місцевої прокуратури.
    В рамках кримінального провадження оперативно проводяться слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на витребування та збір необхідної інформації, встановлення відповідальних осіб.  
    Місцевою прокуратурою також вживаються заходи координаційного характеру задля забезпечення ефективного досудового розслідування у зазначеному провадженні, ліквідації негативних наслідків, запобігання екологічній шкоді.

    Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2281