Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2019

Бувший правоохоронець покараний за несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

    Днями Луцьким міськрайонним судом до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, притягнуто колишнього поліцейського.
    Правоохоронець, всупереч вимогам ст. 45 Закону України "Про запобігання корупції", без поважних причин несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у зв’язку із звільненням зі служби в Національній поліції України.
    Суд визнав його винним у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн.
    Прокуратура області нагадує усім суб’єктам декларування про необхідність вчасно подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у зв’язку із припиненням діяльності, пов’язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, за період, не охоплений раніше поданими деклараціями.
 
Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2190