Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.06.2019

Посадовицю Володимир-Волинської міськради та депутата сільради у Володимир-Волинському районі покарали за правопорушення, пов’язані з корупцією

Володимир-Волинським міським судом Волинської області до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, притягнуто головного спеціаліста управління економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради та депутата Зарічанської сільради Володимир-Волинського району.

І посадовиця, і обранець громади, всупереч вимог ст. 52 Закону України "Про запобігання корупції", не повідомили про суттєві зміни в майновому стані, а саме – про придбання транспортних засобів на суму, що в 50 та більше разів перевищує прожитковий мінімум доходів громадян для працездатних осіб.

Їх обох визнано винними у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 1700 грн. кожному.

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1386