Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2019

Військового із Нововолинська судитимуть за побиття поліцейського

 

Нововолинським відділом Володимир-Волинської місцевої прокуратури затверджено й скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про умисне заподіяння 25-річним військовим - мешканцем Нововолинська - тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу у зв’язку з виконанням  цим працівником службових обов’язків.
Увечері 26 березня 2019 року на автостанції у Нововолинську нетверезий молодик завдав удару в обличчя слідчому слідчого відділення Нововолинського відділення поліції, який, представившись працівником поліції, вимагав у нього припинити вчиняти правопорушення.
Таким чином він спричинив правоохоронцю тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості – зламав щелепу.
Зловмисника, який щиро розкаявся у скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України, й подальшу його долю вирішуватиме суд.
Зауважимо, що за такий злочин – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків – Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1874