Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2019

Прокурор розповіла учням вищого професійного училища у Камені-Каширському про відповідальність за вчинення злочинів. ФОТО

Працівники органів прокуратури Волині, у рамках співпраці та комунікації, запровадженої Генеральною прокуратурою України й Міністерством освіти та науки України, продовжують зустрічі з учнями та студентами навчальних закладів.

Прокурор Камінь-Каширського відділу Маневицької місцевої прокуратури Олеся Багнюк завітала до учнів Камінь-Каширського вищого професійного училища та ознайомила їх із особливостями та підставами кримінальної відповідальності неповнолітніх.

-                    Скоро розпочнуться літні канікули, - зауважила прокурор, - у підлітків буде багато вільного часу, яким вони не завжди розпоряджаються у найкращий спосіб. Звісно, підвищується ризик втягнення їх у злочинну діяльність. Відтак, спілкування із учнями про необхідність дотримання вимог закону, про відповідальність за вчинення злочинів – дуже важливе, адже ідеться про їхню долю.  Ми завжди максимально доступно розповідаємо дітям про це й відверто відповідаємо на всі їхні запитання, бо саме таке спілкування і є запорукою взаєморозуміння, а також підвищення свідомості юних волинян, формування у них громадянської позиції та зменшення злочинності у дитячому середовищі.

Педагоги також завжди сприяють спілкуванню своїх вихованців із правоохоронцями, відтак співпраця та комунікація між прокурорами і волинською молоддю триває, попереду – нові зустрічі в інших навчальних закладах області.

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1624