Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.05.2019

Завдяки прокуратурі на Волині приватне підприємство повернуло державі самовільно зайняту земельну ділянку вартістю понад 40 млн грн

Ковельська місцева прокуратура Волинської області вжила заходів до виконання рішення Господарського суду області щодо передачі у власність держави земельної ділянки водного фонду площею 24,3 га й вартістю понад 40 млн грн на території Грабівської сільської ради Шацького району.

Як повідомлялося раніше, 29 січня 2019 року суд задоволив позов місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації та зобов’язав приватне підприємство звільнити самовільно зайняту земельну ділянку з озером "Прибич".

Прокурори зверталися до суду з позовною заявою, позаяк перевіркою, проведеною Головним управлінням Держгеокадастру в області, було встановлено, що суб’єкт господарювання  самовільно зайняв земельну ділянку водного фонду та використовує її для видобування корисних копалин.

Наразі суб’єкт господарювання повернув самовільно зайняту земельну ділянку державі, про що складено акт її приймання-передавання юридичною особою на користь власника землі.

Прес-служба прокуратури Волинської області

кількість переглядів: 1371