Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.04.2019

Прокурори вимагатимуть реального покарання для винуватця смертельної ДТП

Прокуратура Волинської області оскаржить в апеляційному порядку вирок Ковельського міськрайонного суду в кримінальному провадженні про порушення 22-річним мешканцем села Кременець Рожищенського району правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.
Уночі 16 грудня 2018 року, перебуваючи за кермом автомобіля марки "BMW-320D" на польській реєстрації, чоловік рухався в селищі Голоби автодорогою в напрямку Ковеля. Не вибравши безпечної швидкості й не переконавшись у тому, що маневр не створить небезпеки учасникам руху, він виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення свого авто з автомобілем марки "Volvo".
Унаслідок отриманих у ДТП травм 22-річний пасажир  " BMW-320D " загинув.
Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України, та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 1 рік та 6 місяців зі встановленням 3-річного випробувального терміну .
Не погодившись із вироком, прокурори оскаржать його в апеляційному порядку й наполягатимуть на реальному позбавленні волі для винуватця ДТП.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1998