Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2019

Прокурор у Ківерцях розповів десятикласникам про відповідальність за вчинення злочинів. ФОТО

Працівники органів прокуратури Волині, у рамках співпраці та комунікації, запровадженої Генеральною прокуратурою України й Міністерством освіти та науки України, продовжують зустрічі з учнями та студентами навчальних закладів.

Прокурор Ківерцівського відділу Маневицької місцевої прокуратури Віктор Сіжук завітав до учнів 10 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №3 міста Ківерці та ознайомив їх із діяльністю органів прокуратури і її конституційними функціями, а також із особливостями та підставами кримінальної відповідальності неповнолітніх (у тому числі за дії, пов’язані із булінгом).

-                    Спілкуючись із підлітками, ми намагаємося налагодити з ними відвертий діалог, адже ідеться про їхні долі, - зауважує прокурор. -  Ми завжди максимально доступно розповідаємо дітям про необхідність дотримання вимог закону, про відповідальність за вчинення злочинів і про те, як не допустити втягнення себе у злочинну діяльність. При цьому відповідаємо на всі їхні запитання, бо саме таке спілкування і є запорукою взаєморозуміння, а також підвищення свідомості юних волинян, формування у них громадянської позиції та зменшення злочинності у дитячому середовищі.

Педагоги завжди сприяють спілкуванню своїх вихованців із правоохоронцями, відтак співпраця та комунікація між прокурорами і волинською молоддю триває, попереду – нові зустрічі в інших навчальних закладах області.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1524