Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2019

Прокурор Луцької місцевої прокуратури з лекцією завітав до луцьких одинадцятикласників. ФОТО

Працівники органів прокуратури Волині, у рамках співпраці та комунікації, запровадженої Генеральною прокуратурою України й Міністерством освіти та науки України, продовжують зустрічі з учнями та студентами навчальних закладів.

Прокурор Луцької місцевої прокуратури Микола Приймак завітав до учнів 11 класів Комунального закладу "Навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради" та ознайомив їх із діяльністю органів прокуратури і її конституційними функціями, а також із особливостями та підставами кримінальної відповідальності неповнолітніх.

- Юнаки та юнки завжди безпосередні й відверті у спілкуванні, тому розмова з ними – це іноді непередбачувані запитання, до відповіді на які потрібно бути готовим, - зауважує Микола Приймак, Але саме таке спілкування і є запорукою взаєморозуміння. Ми намагаємося максимально доступно розповісти дітям про необхідність дотримання вимог закону, про відповідальність за вчинення злочинів, про свою роботу, про проблеми у боротьбі з корупцією і злочинністю. Сподіваємося, що поширення серед підлітків такої інформації вплине на підвищення свідомості юних волинян, формуватиме у них громадянську позицію громадян та  призведе до зменшення злочинності у дитячому середовищі.

Отож, співпраця та комунікація між прокурорами і волинською молоддю триває, попереду – нові зустрічі в інших навчальних закладах області.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1752