Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.03.2019

Прокуратура області нагадує: завершується період декларування доходів особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік

Днями судами Волинської області до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, притягнуто поліцейського роти реагування Управління поліції охорони в області та молодшого інспектора відділу нагляду і безпеки Державної установи "Маневицька виправна колонія №42".

Декларанти, всупереч вимогам ст. 45 Закону України "Про запобігання корупції", несвоєчасно без поважних причин подали декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік.

Суд визнав їх винними у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн. зі сплатою судового збору понад 380 грн. кожному.

Зауважимо, що упродовж січня-лютого 2019 року за несвоєчасне без поважних причин неподання декларації до відповідальності притягнуто 22 особи.

Прокуратура області нагадує усім суб’єктам декларування про необхідність вчасно – до 1 квітня 2019 року – подати декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1542