Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2019

Двоє волинян, які обкрадали квартири у Нововолинську, втрапили за ґрати

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 32-річним мешканцем Нововолинська та 33-річним мешканцем Горохова крадіжок із проникненням у житло й інше приміщення (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 185 КК України).
Із жовтня 2017 по січень 2018 молодший зловмисник самостійно обікрав чотири квартири та міський клуб  у Нововолинську, поцупивши грошей, побутової техніки та інших цінностей на понад 127 тис. грн.
Разом зі спільником у жовтні-листопаді 2017 року вони обікрали ще дві квартири у шахтарському місті, завдавши їхнім власникам майнової шкоди на понад 95 тис. грн.
Список викраденого вражає, адже зловмисники не гребували нічим – від ювелірних виробів і побутової техніки до манікюрних наборів, пляшок з алкоголем, рушників та викруток.
Визнавши обох раніше уже судимих за такі злочини чоловіків винними у вчиненні крадіжок, Володимир-Волинський міський суд призначив їм покарання: молодшому – у виді 3 років та 9 місяців позбавлення волі, старшому – у виді 3 років та 6 місяців позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1892