Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2019

Судитимуть волинян, які вбили двох лосів на території Національного природного парку «Прип'ять-Стохід». ФОТО

Камінь-Каширський відділ Маневицької місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинене п’ятьма мешканцями Любешівщини  незаконне полювання на територіях природно-заповідного фонду.
Увечері 17 вересня 2017 року чоловіки, перебуваючи з мисливськими собаками на території Національного природного парку «Прип'ять-Стохід» поблизу урочища «Бучинська дача» у Любешівському районі Волинської області, здійснили незаконний відстріл двох лосів.
В подальшому мисливці, які розчленували убитих тварин та завантажили незаконно добуту продукцію полювання в джип, були виявлені працівниками Державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство».
Унаслідок протиправних дій зловмисників користувачу мисливських угідь – Любешівській районній громадській організації Українського товариства мисливців та рибалок заподіяно шкоду на загальну суму 80 000 грн.
Усіх учасників незаконного полювання обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 248 КК України й невдовзі вони постануть перед судом, який і визначить їм міру покарання.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2139