Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.02.2019

Після втручання прокуратури львівський підприємець сплатить за проїзд волинськими дорогами великовагового транспорту

 

Завдяки волинським прокурорам суб’єкт господарювання сплатить до держбюджету плату за проїзд автомобільними дорогами великовагового та великогабаритного транспорту.

Так, прокуратура області у жовтні 2018 року звернулася до господарського суду Львівської області із позовною заявою, аби стягнути із одного з львівських перевізників понад 33 тис. грн плати за проїзд автомобільними дорогами загального користування великоваговим транспортним засобом.

Проведений Управлінням Укртрансбезпеки у Волинській області у ході здійснення перевірки на автомобільній дорозі М-19 "Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече" габаритно-ваговий контроль транспортного засобу - автомобіля "DAF" - засвідчив перевезення вантажу з перевищенням встановлених вагових обмежень.

За це порушення органом контролю розраховано плату за проїзд в сумі 1025,28 євро, яку суб’єкт господарювання до бюджету добровільно не сплатив.

Відтак, органи прокуратури звернулись до суду, аби стягнути з нього цю плату, й рішенням господарського суду Львівської області позов прокурора задоволено повністю.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1544