Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2019

На Волині діти стають жертвами отруєння чадним газом

 

Нещодавно Волинь сколихнула звістка про загибель від чадного газу 36-річної мешканки Нововолинська та її півторарічного сина.

Трагічна подія сталася 30 січня 2019 року, а уже наступного дня до реанімаційного відділення Горохівської районної лікарні із діагнозом "отруєння чадним газом" було доставлено 21-річну мешканку Горохова та її 5-річного брата, а до Володимир-Волинської районної лікарні -  42-річну мешканку села Зимне та двох її дітей – 16-річного сина і 13-річну доньку. На щастя, усі вони вижили.

Використання несправних опалювальних приладів у холодні пори року, нехтування елементарними правилами самозбереження й недотримання правил пожежної безпеки минулоріч спричинило загибель чотирьох мешканців області – у Володимир-Волинському, Ківерцівському, Любомльському та Рожищенському районі.

Почасти до смерті призвело куріння в ліжку та зловживання алкоголем.

Усі ці випадки розслідувані та кримінальні провадження закрито, адже ознак насильницької смерті громадян не виявлено.  

У зв’язку зі збільшенням випадків отруєння волинян чадним газом й аби упередити можливі жахливі наслідки спричинених недотриманням правил пожежної безпеки нещасних випадків, правоохоронці звертаються до мешканців області із проханням бути відповідальними у користуванні опалювальними та електричними приладами й обережними з вогнем.

Пам’ятайте – від дотримання вами вимог правил пожежної безпеки залежить ваше життя та життя ваших дітей!

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1437