Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2019

Чотирьох мешканців Нововолинська судитимуть за опір працівникам поліції

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення чотирма мешканцями шахтарського міста опору працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків, впливу на правоохоронців з метою перешкодити виконанню ними службових обов’язків та умисного заподіяння працівнику правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 342, ч. 1 ст. 343 та ч. 2 ст. 345 КК України).
Удень 27 серпня 2018 року четверо нетверезих нероб – двоє чоловіків та дві жінки – у відповідь на відмову працівника, який обслуговує атракціони в міському парку відпочинку в Нововолинську, їх покатати, почали погрожувати підпалити каруселі.
Працівник парку повідомив про це двом співробітникам сектору реагування патрульної поліції №2 Нововолинського відділення поліції.
Під час з'ясування поліцейськими обставин події та встановлення осіб правопорушників зловмисники вчинили опір правоохоронцям, не підкорялися їхнім законним вимогам, а згодом почалася шарпанина, у якій взяли участь і жінки.
У ході конфлікту один із правоохоронців отримав тілесні ушкодження.
Правопорушників же було доставлено до Нововолинського відділення поліції.

Тепер 39-річний і 37-річний чоловіки та 37-річна й 32-річна жінки, котрі щиро розкаялися у скоєному, постануть перед судом, який визначить їм міру покарання.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2190