Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.01.2019

Судитимуть волинянина, який намагався підкупити поліцейських

Нововолинським відділом Володимир-Волинської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про пропозицію надання і надання неправомірної вигоди працівникам поліції 38-річним мешканцем села Осмиловичі Іваничівського району.

Удень 12 листопада 2018 року, бажаючи уникнути відповідальності за порушення правил керування транспортним засобом, перевищення швидкості та керування автомобілем у нетверезому стані, чоловік у місті Нововолинську запропонував двом працівникам Володимир-Волинського відділу поліції 520 грн неправомірної вигоди за не складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Коли ж правоохоронці відмовилися – просто лишив гроші на задньому сидінні їхнього службового автомобіля.

Нині водія обвинувачують у пропозиції та наданні службовим особам неправомірної вигоди за не вчинення дії з використанням наданої їм влади чи службового становища (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 369 КК України). 

Чоловік повністю визнав винуватість у вчиненні кримінального правопорушення, відтак з ним укладено угоду про визнання винуватості, в якій узгоджено призначення йому покарання  у виді  штрафу в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (8500 грн)

Далі – слово за судом.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1891