Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2018

Загиблого на Сході України прокурора відділу прокуратури Волині Сергія Грибкова нагороджено орденом "За мужність" ІІІ ступеня

Указом Президента України №403/2018 від 1 грудня 2018 року "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників прокуратури" прокурора відділу прокуратури Волинської області Сергія Грибкова, який загинув у зоні АТО, посмертно нагороджено орденом “За мужність” III ступеня.

Додатково: Сергій Миколайович Грибков народився 1 жовтня 1981 року. Середню освіту здобув у Луцькій середній школі №7.
Закінчивши навчання у Волинському державному університеті та відслуживши у Збройних силах України, свій трудовий прокурорський шлях він розпочав у 2005 році помічником Володимир-Волинського міжрайонного прокурора Волинської області. Потім працював на різних посадах у прокуратурі міста Луцька та обласному апараті прокуратури Волині.
Добровольцем у зону проведення АТО молодший радник юстиції Сергій Грибков пішов з посади прокурора відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури Волинської області. У батальйоні "Айдар" мав позивний "Прокурор".
Загинув Сергій 5 вересня 2014 року у Слов'яносербському районі Луганської області. Був похований як невідомий солдат у селі Чмирівка на Луганщині.
Перепохований 8 квітня 2016 року на Алеї почесних поховань міського кладовища у селі Гаразджа.
Колеги назавжди запам’ятають його чесним, порядним та професійним і, зберігаючи пам'ять про нього, схиляють голову перед його подвигом - подвигом офіцера і героя, який загинув за кожного з нас, за те, щоб в Незалежній Україні панував мир і спокій.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1892