Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2018

Неповнолітній злочинець втрапив за ґрати на 5 років

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 15-річним мешканцем села Грибовиця Іваничівського району крадіжок, грабежів та розбоїв (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1,2,3 ст. 185, ч. 2 ст. 186, ч.ч. 1, 2 ст. 187 КК України).

Судимий уже за грабежі підліток промишляв корисливими злочинами. З вересня 2017 року по квітень 2018 року він викрадав залишені без нагляду мобільні телефони у магазинах у Ковелі та в реєстратурі поліклініки в Нововолинську, продовольчі товари з торгових точок в шахтарському місті, комп’ютерну техніку з приміщень шкіл в селах Гряди, Стара Лішня та в рідному селі Грибовиця Іваничівського району.

Сам та зі спільниками юнак нападав на перехожих у Нововолинську, іноді бив їх до втрати свідомості та відбирав мобільні телефони, барсетки з цінностями і грішми.

Таким чином неповнолітній вчинив десяток крадіжок, 6 грабежів та 5 розбоїв, завдавши потерпілим матеріальних збитків на понад 80 тис. грн.

Визнавши підлітка винним у вчиненні усіх цих правопорушень, Іваничівський районний суд призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 2183