Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2018

Прокурор розповів луцьким гімназистам про відповідальність за вчинення правопорушень. ФОТО

Укотре цьогоріч відбулася зустріч учнів навчальних закладів Луцька та працівників Луцької місцевої прокуратури. Щомісяця прокурори проводять такі зустрічі з підлітками, розповідаючи їм про особливості своєї роботи та відповідальність неповнолітніх за вчинення злочинів.

Цього разу прокурор Луцької місцевої прокуратури Андрій Іщик завітав до учнів 6 класів Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького.

З цікавістю вислухавши лектора, гімназисти поставили йому величезну кількість запитань, на які отримали максимально вичерпні відповіді. Найбільшу цікавість підлітків зазвичай викликають особливості роботи прокурорів у боротьбі зі злочинністю та корупцією, проте з дитячою безпосередністю учні розпитують і про інші аспекти життя працівників прокуратури.

Відверте спілкування у формі діалогу, упевнені прокурори  та педагоги, які завжди сприяють таким зустрічам своїх вихованців із правоохоронцями, сприяє не лише поширенню серед підлітків важливої інформації, але і впливає на підвищення рівня свідомості юних волинян та на зменшення злочинів у дитячому середовищі.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1759