Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2018

На Камінь-Каширщині вилучили незаконну лісопродукцію. ФОТО

Камінь-Каширський відділ Маневицької місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у розслідуваному слідчим відділенням Камінь-Каширського відділу поліції кримінальному провадженні за фактами придбання, отримання, зберігання й збуту лісопродукції, одержаної злочинним шляхом (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 198 КК України).

В ході розслідування правоохоронцями на підставі ухвал слідчого судді проведено чотири обшуки на територіях пилорам, де могла зберігатися така лісопродукція.

До проведення слідчої дії орган досудового розслідування залучав працівників Управління Держпраці у Волинській області, котрі володіють спеціальними знаннями в галузі охорони праці та промислової безпеки, та інженерів з охорони і захисту лісу, компетентних у питаннях контролю руху та походження  лісопродукції, а також спеціальну техніку.

За результатами проведених обшуків вилучено близько 4 м3 незаконної лісопродукції, виявлено в діях власників пилорам низку адміністративних правопорушень, що стосуються охорони праці та промислової безпеки.

Досудове розслідування триває.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1719