Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2018

Волинянин, який намагався підкупити слідчого, втрапив за ґрати на 4 роки

За принципової позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області апеляційний суд області залишив в силі вирок Маневицького районного суду, яким волинянина за надання неправомірної вигоди працівнику поліції було засуджено до 4 років позбавлення волі.

22 березня 2017 року чоловіка було викрито під час надання старшому слідчому слідчого відділу Маневицького відділу поліції неправомірної вигоди в розмірі 500 доларів США за повернення йому обладнання для видобутку бурштину, яке було вилучене та визнане речовим доказом у рамках кримінального провадження за фактом незаконного видобутку "сонячного каменю".
Визнавши волинянина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України, суд першої інстанції призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі.
Не погодившись із таким покаранням, засуджений оскаржив вирок в апеляційному порядку, проте апеляційний суд Волинської області погодився з рішенням Маневицького районного суду і найближчих 4 роки чоловік проведе за ґратами.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2040