Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2018

Засудили волинянина, який підробляв документи на автомобілі

Прокурорами Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 32-річним мешканцем шахтарського міста заміни  ідентифікаційного номера, номера кузова транспортного засобу, а також підроблення й збуту підроблених офіційних документів.

У серпні 2017 року чоловік за винагороду у розмірі 1650 доларів США здійснив заміну ідентифікаційного номера кузова та номерних знаків автомобіля марки «Chrysler 300 TOURING».

Крім цього, разом з не встановленим поки громадянином, матеріали щодо якого виділено в окреме провадження, він підробив та збув свідоцтва про реєстрацію цього та ще одного автомобіля – марки «Toyota RAV 4» - і довіреності  на право користування та розпоряджання цими транспортними засобами.

Визнавши чоловіка, який щиро розкаявся у скоєному, винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 290 та ч. 3 ст. 358   КК України, суд призначив йому покарання у виді 2 років позбавлення волі зі встановленням 1-річного іспитового строку.

 

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1720