Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2018

У Нововолинську засудили шахрайку, яка видурила у потерпілої 56 тис грн. за "зняття порчі"

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про шахрайство, вчинене 38-річною мешканкою села Новосілки Володимир-Волинського району.

Судима уже за шахрайство матір трьох неповнолітніх дітей упродовж січня-лютого 2018 року під приводом "зняття порчі" видурила у мешканки шахтарського міста 56 тис. грн.

Аби син, як і обіцяла ворожка, припинив пиячити, жінка напозичалася грошей у рідних і знайомих та взяла кредит у банку. Коли ж шахрайка, яка обіцяла після проведення усіх необхідних ритуалів гроші повернути, припинила виходити на зв'язок, потерпіла звернулася до правоохоронців. У результаті спритниця повернула їй понад 11 тис. грн.

Нововолинський міський суд, визнавши обвинувачену винною у шахрайстві, призначив їй покарання у виді одного року та шести місяців позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку. Окрім того, суд, задоволивши цивільний позов, зобов’язав шахрайку повернути потерпілій усю суму видурених коштів.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1879