Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2018

Волинянину, який розгромив магазин колишньої дружини та пошкодив її авто, повідомлено про підозру

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення 34-річним мешканцем шахтарського міста хуліганства (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 296 КК України).

Подія, яка сталася 13 вересня 2018 року, набула у Нововолинську неабиякого резонансу.

Нетверезий зловмисник  зайшов у приміщення магазину "Студія квітів" на вулиці Винниченка, власницею якого є його колишня дружина, та почав лаятися, нищити меблі, кидати у жінку вазони, погрожувати їй та ображати їхню спільну доньку.  

 Після того, як жінка з донькою вийшли з магазину, хуліган продовжив нищити все у ньому. Не заспокоїв його і приїзд рідної сестри.

Опісля чоловік ще ломом пошкодив авто колишньої дружини, завдавши потерпілій матеріальної шкоди на понад 21 тис. грн.

Нині зловмиснику повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення. Суд обрав йому запобіжний захід у виді особистого зобов’язання, поклавши на нього обов’язки прибувати до слідчого, прокурора чи суду за першою вимогою, повідомляти їх про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування з потерпілою та донькою без їхньої згоди, а також - від відвідування їхньої оселі та магазину, де відбувалися події.  

 

Прес-служба прокуратури області 

 

кількість переглядів: 1916