Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.09.2018

Прокурор Волині Віктор Швидкий представив колективу регіональної прокуратури новопризначених заступників прокурора області. ФОТО

 

Сьогодні, 24 вересня 2018 року, прокурор Волинської області Віктор Швидкий представив колективу регіональної прокуратури першого заступника прокурора області Ігоря Цюприка та заступників прокурора області Володимира Хвищука і Олександра Воробія, призначених на ці посади наказами Генерального прокурора України Юрія Луценка.
Вітаючи їх із призначенням, прокурор області  виразив упевненість, що увесь попередній досвід допоможе їм якісно працювати й разом із колективом досягати необхідних українському суспільству реальних результатів у боротьбі з корупцією і злочинністю, та побажав наснаги, сил і натхнення для системної й ефективної роботи.

Довідково:

Цюприк Ігор Володимирович народився на Рівненщині. Закінчив у 1996 році Університет внутрішніх справ, у 1998 році - Національну академію внутрішніх справ України. Кандидат юридичних наук. Із 1992 по 2015 рік служив в органах МВС України. В органах прокуратури – із червня 2016 року. До призначення на посаду першого заступника прокурора Волинської області обіймав посаду заступника прокурора Луганської області.

Хвищук Володимир Олександрович – народився у місті Луцьку, вищу освіту здобув у Волинському державному університеті ім. Лесі Українки. В органах прокуратури – із 2002 року. Обіймав різні посади, у тому числі керівні, в органах прокуратури Волинської області. До призначення на посаду заступника прокурора працював начальником відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області.

Воробій Олександр Павлович – народився в селищі Іваничі на Волині. Вищу освіту здобув у Тернопільській академії народного господарства. В органах прокуратури – з 2003 року. Обіймав різні посади, у тому числі керівні, в органах прокуратури Волинської області. До призначення на посаду заступника прокурора працював начальником управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 3291