Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2018

На Волині за одержання неправомірної вигоди судитимуть податківицю

Прокуратурою Волинської області завершено  досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному  провадженні про вимагання та одержання неправомірної вигоди, зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та службове підроблення, вчинені головним державним інспектором відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та перенесення термінів сплати платежів управління погашення боргу  Головного управління Державної фіскальної служби України у  Волинській області.

Органом досудового розслідування в рамках кримінального провадження затриманій 26 жовтня 2017 року податківиці  інкриміновано  8 епізодів одержання неправомірної вигоди у сумі 53 тис. грн. за списання із суб’єктів господарювання податкових зобов’язань та заборгованостей,  2 епізоди зловживання владою та службовим становищем та  32 епізоди внесення неправдивих відомостей до офіційних документів.

Неправомірними діями головного державного інспектора державі завдано збитків на понад 543 тис. грн.

Посадовицю обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених   ч. ч. 1,3 ст. 368, ч. 2 ст. 364 та ч. 1 ст. 366 КК України, й невдовзі вона постане перед судом, який і визначить їй міру покарання.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2076