Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2018

Ще двох військовозобов"язаних мешканців Нововолинська судитимуть за ухилення від навчальних зборів

 

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях про ухилення 45-річного та 29-річного військовозобов’язаних мешканців Нововолинська від навчальних зборів (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 337 КК України).
Чоловіки були прийняті на військовий облік до Нововолинського об'єднаного районного військового комісаріату, висновками військово-лікарської комісії  визнані придатними до військової служби.
Улітку 2018 року їх у приміщенні комісаріату  призвано на навчальні збори шляхом надання повістки та озвучення вголос її змісту.
Отримавши належним чином повістки й будучи попередженими про кримінальну відповідальність  за ухилення від навчальних зборів, у вказаний час чоловіки до військкомату  без поважних причин не з'явилися.
Відтак тепер обоє обвинувачених, які щиро розкаялися у скоєному, постануть перед судом.

Довідково: згідно санкції ч.2 ст. 337 КК України, за ухилення військовозобов’язаного від навчальних зборів передбачено покарання у виді штрафу до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1979